Geslaagde Open dag bij Bonfait

Je brengt veel tijd door op je werk, maar het is altijd lastig om in woorden uit te leggen hoe het er aan toegaat en waar precies je werkplek is. Hoe leuk is het dan om dit aan je familie te kunnen laten zien en ze een kijkje in de keuken te laten nemen! Iedereen wil toch wel eens een keer bij een ander in de keuken kijken!

Daarom organiseerde Bonfait zaterdag 29 oktober jl. een open dag voor familie, de naaste buren van Bonfait en andere geïnteresseerden.

Met een Denekampse lekkernij en een kop koffie in de hand, werd er door de gasten aandachtig geluisterd naar Harold Rouweler (algemeen directeur). Zo vertelde hij over de sociale en lokale betrokkenheid van het bedrijf, de producten die geproduceerd worden voor de verschillende afzetmarkten in zowel binnen- als buitenland en de toekomstplannen voor de productie van verse maaltijden. Daarna kon iedereen een kijkje nemen in de grote keuken van Bonfait.

Mooi om te zien hoe zowel jong als oud onder de indruk is van de geautomatiseerde productieprocessen en de enorme hoeveelheid aan maaltijden die ons bedrijf dagelijks verlaten.

Het bezoek werd afgesloten met een kopje erwtensoep, uiteraard uit eigen keuken!