De koks en verkoopsadviseurs van Bonfait

Nieuwe gerechten bedenken, bestaande recepturen verbeteren en geweldige product presentaties. In de ontwikkelingskeuken van Bonfait gebeuren altijd spannende dingen met heerlijke resultaten die mooi ogen. Dat is onze passie. We proberen met z’n allen altijd vooruitstrevend te zijn en te blijven vernieuwen. Onze koks en adviseurs gaan meerdere malen per jaar op inspiratie tour om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends en de beste adviezen te geven. 

Naast het onderzoeken van de beste trends in de wereld, doen we ook veel aan marktonderzoek. Met data vanuit de markt worden er door onze adviseurs gedegen analyses gedaan op verzoek van de klant, maar ook pro-actief. 

Bekijk een aantal van onze conclusies bij de white papers, mocht je meer informatie willen, zijn onze adviseurs altijd bereid je te woord te staan.

Maaarrr… dit doen wij natuurlijk nooit helemaal alleen! Ook op verzoek van onze klanten gaan wij aan de slag. Heb je een wens, idee of trend? Wij gaan met plezier samen met je aan het werk om nieuwe dingen te ontwikkelen. Progressie boek je niet alleen, maar samen!

Samenwerken met een smile! 

Neem contact met ons op of bel 0541-581900

 personeel