Foodtrend: Buddah Bowls

In oktober hebben we het gehad over de Poké Bowl, een visgerecht uit Hawaï, en in November hebben we de spiraal groente uitgelicht (met name de courgetti). Combineer deze twee trends en we zien een nieuwe kleurrijke trend opkomen: Buddah Bowls…

Het eten uit een kom is dé trend van 2017. Smoothiebowls in laagjes met granola, kwarken en vers fruit voor het ontbijt, souping en rijk gevulde salades als meeneem lunch voor 1 persoon tot bijzondere maaltijdbowls met stevige zetmeelcomponent, warm & koud. Eten uit een bowl is heerlijk en makkelijk!

Alle recepten gaan allemaal in een mooie 1 persoons schaal, of voor de familie in een 2x zo grote schaal zodat er gedeeld kan worden.

Spring hierop in en maak kleurrijke varianten van producten in transparante schalen, lekker makkelijk voor je klant om mee te nemen en eventueel zelf thuis af te maken met een vers stukje vis, vlees of groenten.

Om makkelijke verschillende varianten te maken hebben wij een ‘cheat-sheet’ toegevoegd zodat je gemakkelijk een lekkere Buddah Bowl kan maken.

Buddah Bowls

 

 Download: Buddah Bowls cheat sheet