Nieuws

Inspiratie voor Valentijn

01-02-2023

Valentijn staat bijna voor de deur! En zoals iedereen weet, gaat de liefde door de maag. Dus hoogste tijd om na te denken over lekkere recepten waarmee jij je klanten kunt verrassen!

Verder lezen

Geslaagde Open dag

02-11-2022

Je brengt veel tijd door op je werk, maar het is altijd lastig om in woorden uit te leggen hoe het er aan toegaat en waar precies je werkplek is. Hoe leuk is het dan om dit aan je familie te kunnen laten zien en ze een kijkje in de keuken te laten nemen! Iedereen wil toch wel eens een keer bij een ander in de keuken kijken!

Verder lezen

Nieuw in ons assortiment!

28-09-2022

Bonfait heeft verschillende producten die het wat makkelijker en efficiënter maken. Zo helpt ons basis concept je om salades, rauwkosten en maaltijden te maken die vers, ambachtelijk en uniek zijn. Bovendien besparen ze ook nog eens veel tijd! Eind oktober voegen we daar 2 nieuwe smaakvolle producten aan toe!

Verder lezen

Spaanse mañana mañana schotel met goud bekroond!

31-03-2022

Tijdens de landelijke ovenschotelkeuring, georganiseerd door de Vereniging van Keurslagers, heeft een onafhankelijke vakjury de ‘Spaanse mañana mañana schotel’ van Keurslager Van de Pol uit Laren de hoogst haalbare score gegeven: 100 punten.

Verder lezen

Bekijk hier ons inspiratie magazine 2022

23-03-2022

Heerlijke inspirerende Paas- en voorjaarsrecepten

Verder lezen

Kwarken in 3kg emmers

10-11-2021

Nieuwe kwarken in 3 kg emmers!

Verder lezen