Nieuws

Open sollicitatieavond

24-05-2023

Woensdagavond 7 juni is iedereen welkom, die een kijkje wil nemen in de keuken van Bonfait en wellicht geïnteresseerd is in een nieuwe baan!

Verder lezen

Bonfait bestaat 40 jaar!

13-04-2023

Dit jaar vieren we ons 40-jarig bestaan! In 1983 werd het fundament gelegd onder Bonfait maaltijden en sauzen & salades. Daarna volgden vele mooie mijlpalen:

Verder lezen

Van Loon Group neemt Maître over

07-04-2023

Versterking propositie in verse maaltijden en soepen door bundeling van krachten met dochteronderneming Bonfait.

Verder lezen

Zomerse receptinspiratie!

06-04-2023

Bonfait biedt je de perfecte basis om frisse zomerse maaltijdsalades en rauwkosten te maken! Laat je inspireren door onze selectie zomerse recepten en leef je uit. Samen maken we er een heerlijke zomer van!

Verder lezen

Inspiratie voor Valentijn

01-02-2023

Valentijn staat bijna voor de deur! En zoals iedereen weet, gaat de liefde door de maag. Dus hoogste tijd om na te denken over lekkere recepten waarmee jij je klanten kunt verrassen!

Verder lezen

Geslaagde Open dag

02-11-2022

Je brengt veel tijd door op je werk, maar het is altijd lastig om in woorden uit te leggen hoe het er aan toegaat en waar precies je werkplek is. Hoe leuk is het dan om dit aan je familie te kunnen laten zien en ze een kijkje in de keuken te laten nemen! Iedereen wil toch wel eens een keer bij een ander in de keuken kijken!

Verder lezen