Werken bij Bonfait

Elke dag neem je wat te eten, wij bij Bonfait doen er alles aan om dit zo leuk mogelijk te maken. Wij zijn elke dag als een familie bezig met puur en lekker eten maken. Elk product vraagt dan ook om zijn eigen karakteristieke bewerkingen. Door onze passie voor eten met elkaar te delen, proberen we onszelf verder te ontwikkelen. Dit gaat vanzelf, omdat we blij worden van eten en voor een smaaksensatie willen zorgen. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe idee├źn, om de consument te inspireren. Dit doen we door creatief opzoek te gaan naar vernieuwing. Als collega's hebben we een gezamenlijke passie om dit doel te bereiken! Bekijk hier onze vacatures:

Productiemedewerker/Vakantiekracht

Ben jij op zoek naar een fulltime baan als productiemedewerker? Of heb je je school/studie afgerond en ben je op zoek naar een vakantiebaan? Solliciteer dan bij Timing en kom werken bij Bonfait!

Verder lezen

Kwaliteitsfunctionaris

Ben jij de veelzijdige en pro actieve Kwaliteitsfunctionaris die passie heeft voor het bewaken van de kwaliteit van productieprocessen en eindproducten? Dan zoeken we jou!

Verder lezen