Duizendste Bon Appétit Abonnee is een feit!

Bergerslag keurslager duizendste Bon Appétit abonnee

 

 

 

 

DENEKAMP - Sinds 2016 is Bonfait begonnen met het uitgeven van een digitaal trend- en receptenmagazine, genaamd ‘Bon Appétit’. Recent heeft Bonfait haar 1000e abonnee, Roelof Mulder te Staphorst, mogen verwelkomen.Om dit te vieren heeft Bonfait de keurslager in het zonnetje gezet door een waardebon te overhandigen.

De Bon Appétit is een maandelijks digitaal trend- en receptenmagazine voor detaillisten binnen de versbranche, zoals slagers, poeliers, agf- en visspeciaalzaken. Het magazine is halverwege 2016 voor het eerst digitaal gepubliceerd en het aantal abonnees blijft sterk groeien.

Na het behalen van de mijlpaal van 1000 abonnees heeft Bonfait besloten om het 1000e lid te verrassen. Manon Slaghekke, verkoopadviseur bij Bonfait, is afgelopen maand naar Staphorst afgereisd om een waardecheque ter waarde van €100,- te overhandigen aan Roelof Mulder van Bergerslag keurslager.
“Ik ben aangenaam verrast door deze leuke toegift, ik ben lid geworden van de Bon Appétit omdat ik het fijn vind dat ik iedere maand de nieuwste trends en recepten ontvang. Daarnaast ben ik kort geleden begonnen met het experimenteren met de Bonfait basissalades, hier kan ik deze waardebon goed aan besteden”, aldus Mulder.

 

Klik op onderstaande link om het persbericht te downloaden:

Duizendste Bon Appétit abonnee

Twijfel niet, laat van je horen!